Announcement

Collapse
No announcement yet.

Issues posting from iOS devices

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Issues posting from iOS devices

    Rather than clutter up the Big Easy thread (any more than I already have) I thought I'd post over here.

    Since the upgrade I have had issues posting from my iOS devices.

    New messages always get truncated at a rather random but early point in the message body. Sometimes if I edit the message I can get the whole message posted but more often than not the edit fails and is truncated too. It happens on both my iPhone and iPad which are at substantially different versions of iOS.

    It seems browser independent (which strikes me as odd) and the problem happens with both Chrome and Firefox without fail. I don't use Safari but I seem to recall it failed in a similar manner once when I did try it.

    Both Chrome and Firefox work just fine from my PC and Mac.

    Kind of Baffling. I don't know if others have similar issues or if anyone is having success with iOS devices.

    I will try to post a test message in reply to this to see where it does truncate.


  • #2
    0123456789 0123456789 0123456789 0123456789 0123456789 0123456789 0123456789 0123456789 0123456789 0123456789

    10 sets of 10 from Firefox.

    Comment


    • #3
      Different issue, but I didn't want to start another thread. I tried contributing to the thread o The Big Easy closing and my message is "unapproved" Happened when I did an edit.

      Comment


      • #4
        And,I'm not authorized to view the big easy thread at all.

        Comment


        • #5
          Just posted something on the dining forum. It went through, but after I did an edit; it said "unapproved" and does not show up. ???????

          Comment


          • #6
            I figured out the solution and it's simple. Just open up your settings an
            Ken

            Comment


            • #7
              Originally posted by terp84alum View Post
              I figured out the solution and it's simple. Just open up your settings an
              Now that-there is some funny stuff, Terp!

              LOL

              Comment


              • #8
                Haha. I was hoping you'd get it.
                Ken

                Comment


                • #9
                  Perhaps the problem exists between the chair and the keyboard.
                  Ask an OC Insider

                  Comment


                  • #10
                    I'll send this thread along to our web developer and see if he has an answer/fix for these issues

                    Comment


                    • #11
                      Originally posted by Z06RL View Post
                      Perhaps the problem exists between the chair and the keyboard.
                      Nah, can't be ... the only thing between my chair and keyboard is me ... oh, wait ... I see what you did there. ;-)
                      Last edited by pghDave; 12-18-2018, 09:51 AM.

                      Comment


                      • #12
                        Originally posted by terp84alum View Post
                        Haha. I was hoping you'd get it.
                        I will admit that for a split second I was thinking "good, someone else has the problem" but then I started laughing loudly!

                        Comment


                        • #13
                          Originally posted by kristin View Post
                          I'll send this thread along to our web developer and see if he has an answer/fix for these issues
                          Thanks. It'd be great to be able to mobile-post again.

                          Comment

                          Working...
                          X